Home

Tekstproductie

Of het nou gaat om een achtergrondartikel of enkel de eindredactie van een brochure: ik zorg voor een passende, correcte tekst.

Webredactie

Schrijven voor het web is een vak apart. Ik zoek en vind de juiste woorden en zet ze op de juiste plek.

img_2442

Communicatieadvies

Voor goede communicatie heb je iemand nodig die je een spiegel voorhoudt. Ik denk graag kritisch met je mee. Ook help ik graag je om creatieve uitingsvormen te bedenken voor jouw organisatie.

Daarnaast kan je me inschakelen als (studie)loopbaanbegeleider of coach. Wil je meer plezier in je werk of studie ontwikkelen? Of meer inzicht krijgen in het managen van je tijd? Coaching is maatwerk: samen met jou kijk ik graag hoe ik je de beste tips en handvatten kan geven.

Kennismaken? Neem contact met me op via info@lysnorbruis.nl.